Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Конфігуратор. Крок 1. Тип та розмір.

Конфігуратор. Крок 1. Тип та розмір.

Друзі, сьогодні розкажу вам про свою гордість та основну родзинку heart

Конфігуратор.
Це інструмент, який допомагає швидко та якісно, самостійно оформити замовлення.
Так само як і в мистецтві оригамі, де з паперу можна створити будь-яку фігуру, так і в моєму конфігураторі, ви можете обрати власні налаштування для друку. Це і розмір, і тип паперу, формат видання, колір друку, і ще багато чого. Попри таку кількість різних налаштувань, саме завдяки конфігуратору, все дуже просто та зрозуміло.
Разом зі мною ви з легкістю станете дизайнером своєї майбутньої книги.
 

І почну з найпершого – це ТИП ТА РОЗМІР книги.
От уявіть, що саме сьогодні ви взяли в руки свою книгу.
Яка вона? У вигляді журналу чи блокноту? Яка на дотик її палітурка: м'яка чи тверда? Який розмір та кількість сторінок має ваше творіння?
Уявили?
Все це, і навіть більше, можна реалізувати самостійно за допомогою мого конфігуратора enlightened.
Як це працює?
При замовленні, перше, що треба зробити – це зайти на сайт printto.com.ua, зареєструватися https://printto.ua/register та завантажити книгу (чи інший продукт) у форматі PDF https://printto.ua/#home-upload.

Далі ви самостійно обираєте тип та розмір майбутньої книги, який може бути різного розміру та типу кріплення сторінок.

Для Вас я підготував такі формати:
- Журнал. Пам'ятаєте, як у школі на уроці географії ми із захопленням розглядали різні країни світу в атласі? При виборі формату «журнал» саме такий варіант скріплення сторінок ви отримаєте у своїй книзі. Схожий на атлас. Скріплення відбувається двома сталевими скобами. Будьте уважні, для такого формату є обмеження: мінімум 8, максимум 80 сторінок.

- Блокнот: тут книга буде зібрана на сталеву пружину білого чи чорного кольору (я сам підбираю на свій розсуд по кольору обкладинки). Ширина пружини підбирається мною відносно товщини книги. Повірте, підберу для вас найкращу та найкрасивішу пружину. Для такого формату є також обмеження: мінімум 16, максимум 480 сторінок. Але ми можемо самостійно розділити книгу на томи.

- М’яка обкладинка: в даному варіанті збирається на еластичний термоклей. Цей вид кріплення дуже міцний і гнучкий. Перевірено особисто мною. Для такого формату є обмеження: мінімум 48, максимум 480 сторінок. Ми можемо самостійно розділити книгу на томи.

- Тверда обкладинка на термоклей: в даному варіанті ТВЕРДА палітурка збирається на еластичний термоклей. Цей вид кріплення дуже міцний і гнучкий,а товста, тверда палутрку дуже надійна. і виглядає просто шикарно!  Для такого формату є обмеження: мінімум 48, максимум 480 сторінок. Ми можемо самостійно розділити книгу на томи.

 

 

Я маю досвід роботи з різними варіантами замовлення. Тому, звертаю вашу увагу, що є ліміти за кількістю сторінок на той чи інший тип кріплення. Відповідно до цього моя система аналізує Ваш файл та пропонує тільки ті варіанти кріплення, які ми точно зможемо зробити для вас.
Якщо в вашій книзі більше ніж 480 сторінок, я запропоную Вам розділити книгу на томи приблизно навпіл. Або кратно 480, якщо сторінок більше ніж 1000. Розділення проводжу також я. Дуже докладно аналізую та обираю найкраще місце для розділення книги. Також, якщо у вас є своє бачення, Ви можете вказати в коментарях бажане місце розділу, за умови, що частини будуть до 480 сторінок кожна.
Для зручності, при наведенні на літеру і (піктограма), ви отримаєте опис і фото підказку.

З розміром книги я теж попрацював.
В залежності від розміру сторінок у Вашому PDF файлі Вам будуть запропоновані ті чи інші варіанти розмірів книги. Вам не потрібно докладати зусиль для аналізу чи підбору. Я все зроблю за вас.
Розміри можуть бути:
- Малий, А5: розмір вашої книги буде максимально наближений до формату А5 (145 х 205 мм).
- Середній, В5: розмір вашої книги буде максимально наближений до формату B5 (170 х 240 мм).
- Великий, А4: розмір вашої книги буде максимально наближений до формату А4 (205 х 290 мм)
- Оригінальний: розмір вашої книги буде таким же, як в завантаженому файлі, без масштабування.

 

Важливо, всі розміри (крім оригінального) будуть вписані в вибраний вами розмір книги. Тобто розмір зображення в книзі буде зменшено чи збільшено пропорційно (по ширині та довжині) до розміру, який поміщається у вибраний вами розмір книги.

Друзі, на перший погляд, може здатися, що зробити замовлення непросто. Та все ж, як тільки ви самостійно спробуєте це зробити, будете приємно вражені yes. Адже я максимально постарався врахувати всі нюанси, для того, щоб ви отримали насолоду від процесу.

Та все ж, якщо у вас виникнуть запитання, обов’язково звертайтеся за номерами телефонів вказаних на сайті https://printto.ua/contacts. Мої помічники з величезним задоволенням допоможуть якнайкраще реалізувати ваш задумwink.

2021-12-03


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню