Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]
Дорогі друзі, ми відновили нашу роботу!
Дякуємо за велику підримку та натхнення від наших клієнтів та партнерів. Виробництво та відправка замовлення здійснюється за 2-4 робочі дні.

Конфігуратор. Крок 3. Сторінки.

Конфігуратор. Крок 3. Сторінки.

Найчастіше при виборі паперу для замовлення, ми не замислюємося, що він відрізняється не тільки кольором і щільністю, але і іншими параметрами.
Тому, в цей сніжний зимовий день будемо знайомитися з варіантами вибору ідеального паперу для вашого замовлення enlightened.


На перший погляд, може здатися, що навчитися розбиратися в видах паперу - це складна наука, але все набагато простіше. І мій конфігуратор вам в цьому дуже допоможе. Тут потрібно врахувати лише декілька базових властивостей, які потрібно обрати в момент оформлення замовлення. А саме - колір друку та вид паперу.


Почнемо з кольору blush
Уявіть, як мають виглядати сторіночки вашого бестселеру? Чорно-білі, кольорові чи, можливо, на вигляд та дотик, як фотокартка?


Варіанти, які я можу вам запропонувати:
• Монохром Ч/Б. Друкуємо у чорно-білому вигляді.
• Колір. Це варіант друку, коли треба виділити кольором окремі елементи чи надрукувати невеликі малюнки. Також чудово підійде для друку малюнків у градаціях сірого. 
• Колір, фотоякість. Друкуємо у кольорі, виглядає максимально красиво, гарний вибір для книги на подарунок. Можна робити повністю залиті кольором сторінки з багатою палітрою відтінків.

 

З кольором розібралися, можна приступати до виду паперу.


В першу чергу звертаємо увагу на щільність. Вона вимірюється в грамах на метр квадратний. Щоб уявити, від чого відштовхуватися, візьмемо стандартний офісний папір. Його щільність 80 г/м². Чим вище цей показник, тим папір щільніше на дотик.
Вид паперу, який ви можете обрати через конфігуратор:
• Білий офсетний папір 80 гр/м2. Цей вид часто називають «офісний папір». Саме його частіше всього використовують для друку більшості книг.
• Munken Pure, кремовий папір 80 гр /м2. Це високоякісний папір з кремовим відтінком. Текст на такому папері виглядає менш контрастним і приємніше сприймається людським оком.
• Munken Pure, кремовий папір 100 гр/м2. Цей папір підвищеної щільності, текст та картинки не будуть проступати на звороті сторінки. Є нюанс, який потрібно врахувати - кольори малюнків на кремовому папері вийдуть менш яскравими, ніж на білому папері. 
• Munken Pure, кремовий папір 120 гр/м2. Журнал, надрукований на цьому папері, буде виглядати просто неперевершено! Ідеальний варіант для замовлень, з невеликою кількістю сторінок.
• Гладкий білий папір 100 гр/м2. Такий варіант паперу забезпечує прекрасну передачу кольору та чудовий контраст. А ще такий папір надзвичайно гладенький.


Розумні люди кажуть, що книга може стати більш успішною завдяки вірно підібраним кольорам та якості друку. Хто я такий, щоб не вірити розумним людям? wink
Тож гайда до конфігуратора обирати колір друку та вид паперу.

Та все ж, якщо у вас виникнуть питання, я впевнений ви знаєте, що робитиsmiley
Чекаємо вас у Printto:. heart

2021-12-23


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню