Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Друк на вимогу (print on demand)

Друк на вимогу (print on demand)

Основним напрямком діяльності Printto: є технологія «print on demand».


 У перекладі це означає -  «друк на вимогу». 


Це унікальна видавнича технологія, при якій книги друкуються лише тоді, коли на них є замовлення. 


Вперше ця технологія була представлена у 1977 році в Стокгольмі. Але її вартість на той час була досить високою. Та з часом ситуація змінилася. З розвитком інтернету та друкованої справи print on demand став досить популярним напрямком в книгодрукуванні.

І це не дивно, адже друк за на вимогу це - зручно, раціонально і вигідно.


Переваги технології:
1.  Ідеально для молодих авторів! Адже щоб надрукувати малий тираж, не обов’язково реєструвати свій шедевр у палаті авторських прав.
2.  Невеликий тираж коштує дешевше. При цьому молодому автору не потрібно платити за видавництво книги. Оплата лише за її друк.
3.  Це унікальна можливість надрукувати рідкісну книгу чи журнал, який більш неможливо придбати.
4.  Прекрасний подарунок близькій людині. Можна надрукувати декілька примірників своєї творчості і подарувати найдорожчим людям.
5.  Технологія «друк за вимогою» дозволяє керувати обмеженим бюджетом. Адже вартість варіюється від формату книги, вибору обкладинки, паперу та кількості екземплярів. 
6.  Зручно для книгарень. Можна з легкістю оптимізувати запаси на складах та заощадити на логістиці. І поповнювати книги лише за необхідністю під час їх реалізації. Тут повністю відсутні нереалізовані примірники публікацій.
7.  Друк за потребою це – екологічно. Адже ви друкуєте стільки примірників, скільки вам потрібно, турбуючись про довкілля.

Все це, і навіть більше реалізовано у Printto:. Ми з радістю допоможемо вам надрукувати свій майбутній бестселер, рідкісний екземпляр літопису чи віршики молодшого братика. 

Чекаємо вас у Printto:.

2022-05-03


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню