Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Друк журналів

Друк журналів

Бути креативним — означає  виділятися з натовпу.  Можливо, колись на зміну індивідуальності прийде штучний інтелект. Втім, поки унікальність цінується, є шанс зробити близькій людині дуже оригінальний подарунок. Наприклад,  здивувати журналом з її фотографією на обкладинці.  А всередині — розповісти біографію, цікаві факти, особливі історії. 
Або надрукувати власний журнал. Для себе чи задля рекламної мети, адже глянець чудово виконує презентаційну та маркетингову функцію. І найприємніше те, що ми можемо зробити це швидко, якісно та за напрочуд привабливою ціною. Все, що ви маєте знати про друк журналу — далі. 

Як надрукувати власний журнал

1. Щоб ваш журнал був ідеальним, макет повинен бути у форматі PDF та відповідати таким розмірам:
148*210мм, 170*240 мм, 210*297 мм, +-2-3 мм на обріз

2. Важливо: у полі «під обріз» не має бути тексту або важливих частин зображень, щоб їх не зіпсувати.
Тим часом колір навпаки — має подовжуватися на це поле. 

3. За бажання можна виконати друк на форзаці — внутрішній сторінці обкладинки вашого журналу. Але це додаткова послуга. Щоб її втілити, треба позначити це у коментарі та сплатити 150 грн за підготовку макета, а також  20 грн за кожен екземпляр.

4. Якщо у вашому журналі менше ніж 50 сторінок, ми зберемо його на металеву скобу. У такому разі кількість сторінок повинна бути кратна 4 (не рахуючи обкладинку та форзац). 

5. Та якщо сторінок понад 50, можна зібрати журнал на термоклей. Він буде точно таким, як глянцевий. Тоді кількість сторінок повинна бути кратна 2, щоб уникнути пустих сторінок в кінці. 

Друк журналу ціна Київ

Вартість друку журналів залежить від різних факторів: тиражу, кількості сторінок, з’єднання, формату, типу обкладинки тощо. Наприклад, можна обрати кольоровий або чорно-білий друк. Або чорно-білий друк з кольоровими вставками. 

Для кольорових аркушів клієнти зазвичай обирають крейдований папір. Він має покриття, що не дає фарбі проникати у пори сторінки. Тому зображення виходять чіткими та яскравими. А для видань, де акцент на тексті, використовують офсетний папір. Він дешевший, ніж крейдований, хоча зображення теж вийдуть доволі якісними. 

Типи обкладинки для журналу

Щодо обкладинки, для неї так само використовують різні види паперу. Звісно, вона в будь-якому разі буде щільнішою, аніж аркуші всередині. Проте можна додати ще більше естетики й міцності — йдеться про ламінування. 

Відрізняється й з’єднання вашого журналу. Наприклад, клейове, без швів використовують під час створення видань, що мають понад 600 сторінок (найбюджетніша технологія). Є й кріплення на скобу, але воно підходить для невеликої кількості сторінок. 

Друк журналу типографія Printto

Переваги роботи з друкарнею Printto — швидкість, короткий термін виготовлення, гарантія високої якості, друк навіть невеликих тиражів та варіативність на будь-який смак. 

Замовити журнал у Printto можна онлайн. Для цього на сайті є спеціальна форма — там можна описати свої побажання й відправити макет для оброблення. 

Якщо у вас лишилися запитання, додаткову консультацію можна отримати телефоном, у месенджерах або в чаті на сайті компанії.

2024-02-22


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню