Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Де надрукувати каталоги в Києві, Львові та інших містах

Де надрукувати каталоги в Києві, Львові та інших містах

Наш світ невпинно розривається, тому в сучасній реальності інформація — це ключовий чинник успіху. А виготовлення якісних каталогів — надзвичайно важливе завдання для багатьох компаній, які хочуть гучно про себе заявити. 

Каталоги допомагають показати потенційним покупцям продукцію чи послуги в найкращому світлі, залучаючи увагу цільової аудиторії.  Але процес друку каталогів вимагає певних знань та навичок, а також вибору надійного партнера. На щастя, сучасні технології дозволяють реалізувати найбільш амбіційні дизайнерські ідеї. Використання комп'ютерної графіки, різноманітні види друку (наприклад, офсетний або цифровий) та інші інноваційні підходи дозволять зробити ваш каталог неповторним і привабливим для аудиторії.

То як перетворити друк каталогів зі складної задачі на легкий, швидкий процес із бездоганним результатом?  Зараз розповімо! 

Поліграфічний ринок України

Україна має розвинений поліграфічний ринок, який пропонує широкий спектр послуг з друку каталогів. Однак, обираючи постачальника, важливо звернути увагу на його досвід, технічні можливості та якість виконання робіт.  Зазвичай вся ця інформація є на офіційних сайтах. 

Поліграфічні послуги у Києві

Друк каталогів у місті Київ — доволі поширена послуга. У столиці існують численні компанії, що обіцяють ідеально виконати ваші замовлення. Ми не можемо відповідати за інших,  але запевняємо, що друкарня Printto має якісне сучасне обладнання та може виконати замовлення будь-якої складності та обсягу. Наші технічні можливості дозволяють зробити ваші очікування реальністю. 

Також дуже зручно, що ви можете замовити поліграфічні послуги онлайн. Тобто вам не треба навіть виходити з дому. Ви просто  відкриваєте наш сайт, завантажуєте свій файл, обираєте параметри, Підтверджуєте їх і чекаєте на  готову роботу. Однак перед замовленням обов'язково ретельно перевірте ви всі нюанси. 

Якість друку каталогу

Одним з основних аспектів, на який варто звернути увагу під час виготовлення каталогів, є якість друку. Чіткість зображень, насиченість кольорів та якість паперу — усе це впливає на перше враження. 

Якщо сумніваєтеся, який формат, папір або обкладинку обрати, краще зверніться до нашого менеджера. Він з радістю вас проконсультує і відповість на усі питання.  Адже професійно оформлений каталог може стати ключовим фактором в рішенні споживача при виборі товару або послуги.

Printto пропонує  такі види паперу:

Вид паперу, який ви можете обрати:

- Білий офсетний папір 80 г/м². Його часто називають «офісним папером» і використовують для друку більшості книг;
- Munken Pure, кремовий папір 80 г /м². Високоякісний папір з кремовим відтінком. Текст на такому папері виглядає менш контрастним і комфортніше сприймається оком.
- Munken Pure, кремовий папір 100 г/м². Цей папір підвищеної щільності, текст та картинки не будуть проступати на звороті сторінки. Та є нюанс, який потрібно врахувати — кольори малюнків на кремовому папері вийдуть менш яскравими, ніж на білому папері. 
- Munken Pure, кремовий папір 120 г/м². Журнал, надрукований на цьому папері, буде просто неперевершеним! Ідеальний варіант для замовлень з невеликою кількістю сторінок.
- Гладкий білий папір 100 г/м². Такий варіант паперу забезпечує прекрасну передачу кольору та чудовий контраст. А ще такий папір надзвичайно гладенький.

Дизайн та вміст каталогу

І, звісно ж, ключову увагу приділіть дизайну каталогу, бо він грає величезну роль у привертанні уваги. Зробіть його не лише привабливим, а й зрозумілим та легким у сприйнятті. Розподіліть текст на абзаци,  вставте зображення,  використайте різні шрифти та кольори. Наприклад, заголовки h2-h3 дозволять структурувати інформацію та зробити її більш зрозумілою для читачів. 

Поставте себе на місце клієнта. Уявіть, що ви побачили цей каталог. Чи цікаво буде його читати? Чи добре сприймається інформація? Чи достатньо ілюстрацій? Будьте чесними. Краще доробити і витратити додатковий час, аніж не досягнути бажаної цілі. 

Друк каталогів у місті Львів

У Львові теж існують друкарні, які спеціалізуються на виготовленні каталогів. Але система вибору надійного виконавця така сама, як і будь-де. Ви повинні бути впевненими, що поліграфія каталогів принесе не клопоти, а щастя від отриманого результату. 

Наша друкарня Printto та головне виробництво знаходиться в Києві. Проте багато наших замовників з інших міст України, і дуже часто замовлення приходять від клієнтів зі Львова. Де б ви не були, в якому б місті не мешкали, ми приймемо та якнайкраще виконаємо друк каталогів!  

Також нагадуємо, що у нас діє приємна система знижок на друк від 2+ екземплярів. Тому зверніться до наших послуг на сайті printto.ua, і ми надамо вам професійну консультацію та забезпечимо неперевершений результат! 

2024-04-08


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню