Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Друк блокнотів ціна

Друк блокнотів ціна

Яка ціна Друку блокнотів?

Друк блокнотів — послуга, що досі знаходиться на піку популярності серед безлічі користувачів. Записник або зошит є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Їх використовують у навчанні, роботі, творчості та особистому житті. Втім, в чому їхня особливість скільки коштує блокнот під замовлення і як обрати друкарню? Зараз розберемося!

Друк блокнотів: особливості

Блокнот складається зі зшитих або склеєних аркушів паперу, зазвичай кремового кольору. Блокноти забезпечують зручне місце для записів, ідей, планів, нагадувань і багато іншого, що сприяє організації та структуризації наших думок та завдань. Допомагають підвищити продуктивність та креативність, створюючи комфортні умови для фіксації ідей та планів. А бути менеджером власного часу зараз — обов’язково. 

До того ж блокноти не видадуть помилку, не зітруть самі собою якусь інформацію та не розрядяться, як це зробить ваш гаджет. Його можна використовувати у будь-який час та будь-якому місці. 

Друк блокнотів на пружині

Чи мріяли ви коли-небудь про ідеальний блокнот, який відповідав би всім вашим потребам у плануванні, записуванні думок і задумів? Знаємо, що так. Але спочатку варто обрати надійну друкарню, яка виконає ваш запит. 

По-перше, вивчіть репутацію друкарні та перегляньте зразки їхньої роботи. Це допоможе зрозуміти якість друку, використані матеріали та технології. Зверніть увагу на можливість індивідуалізації замовлення та гнучкість у виконанні специфічних вимог. Важливо також врахувати терміни виконання та цінову політику. 

Друкарня Printto перевершить ваші очікування і готова зробити бажання клієнтів — реальністю. Одним з популярних варіантів є блокноти на пружині. Вони відрізняються своєю зручністю в використанні: пружинна фіксація дозволяє легко перегортати сторінки та зберігати блокнот у відкритому стані. Це особливо зручно під час роботи або навчання, коли необхідно швидко знаходити потрібну сторінку або запис.

Крім того, ми можемо створити індивідуалізовані блокноти за індивідуальними замовленнями клієнтів, враховуючи потреби та бажання. І головне — за доступною ціною. 

Друк блокнотів ціни Київ

Ціна блокнотів може варіюватися залежно від різних факторів, таких як розмір, кількість сторінок, матеріал обкладинки, якість паперу та якість друку. 

Друкарня Printto може запропонувати друк блокнотів на такому папері:


• Білий офсетний папір 80 г/м². Його часто називають «офісним папером» і найчастіше використовують для друку більшості книг;
• Munken Pure, кремовий папір 80 г /м². Високоякісний папір з кремовим відтінком. Текст на такому папері виглядає менш контрастним і комфортніше сприймається людським оком.
• Munken Pure, кремовий папір 100 г/м². Цей папір підвищеної щільності, текст та картинки не будуть проступати на звороті сторінки. Та є нюанс, який потрібно врахувати — кольори малюнків на кремовому папері вийдуть менш яскравими, ніж на білому папері. 
• Munken Pure, кремовий папір 120 г/м². Журнал, надрукований на цьому папері, буде просто неперевершеним! Ідеальний варіант для замовлень з невеликою кількістю сторінок.
• Гладкий білий папір 100 г/м². Такий варіант паперу забезпечує прекрасну передачу кольору та чудовий контраст. А ще такий папір надзвичайно гладенький.

Термін виготовлення друку блокнотів

В нашій друкарні терміни виконання приблизно 1-3 робочі дні. 

Отже, друк блокнотів — давня, але водночас  інноваційна послуга, яка знову стала популярною. Вона дозволяє створювати персоналізовані та функціональні зошити для будь-яких потреб. І друкарня Printto в Києві готова задовольнити найвибагливіші запити та забезпечити високу якість продукції за доступною ціною. Нехай ваші ідеї та плани завжди будуть з вами у вигляді блокнота від Printto!

2024-03-11


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню