Телефонуйте з 9:00 до 18:00 (Пн-Пт): +38 (044) 205-34-34 , +38 (099) 546-70-78     , або пишіть: [email protected]

Який розмір книги краще обрати?

Який розмір книги краще обрати?

Ми вже розповідали вам, як обрати для друку книг ідеальний тип паперу та з нуля зробити для неї обкладинку. Втім, ще одна перешкода, яка часто бентежить клієнтів — це розмір книги. І якщо стандартний розмір А4 знайомий майже кожному, не всі знають різницю між А5 або В5. Ми тут саме для цього — зараз все стане максимально зрозуміло.  

 

Обираємо формат майбутньої книги

Після того, як ви завантажили свій PDF-файл на сайт, у вас з’являться різні характеристики вашої майбутньої книги. Натиснувши “Змінити параметри” ви зможете обрати власний формат.

 

Так, обов’язково треба обрати розмір та тип кріплення сторінок. Ваша книга може бути:

1.У вигляді журналу. При виборі цього формату ви отримаєте книгу, Схожий скріплену двома сталевими скобами. Підходить для тонких книг, тож будьте уважні — має бути мінімум 8 і максимум 80 сторінок.

2. Блокнот. У цьому варіанті книга буде зібрана на сталеву пружину білого чи чорного кольору (підберемо згідно з кольором обкладинки). Ширина пружини підбирається відносно товщини книги. Для такого формату також є обмеження: мінімум 16, максимум 480 сторінок. Втім, за бажання книгу можна розділити на томи.

3. М’яка обкладинка: в даному варіанті книга збирається на еластичний термоклей. Цей вид кріплення дуже міцний і гнучкий. Обмеження: мінімум 48, максимум 480 сторінок. Розділення на томи теж актуальне.

4. Тверда обкладинка на термоклей: в даному варіанті ТВЕРДА палітурка збирається на еластичний термоклей. Цей вид кріплення дуже міцний і гнучкий, а товста, тверда палітурка доволі надійна. Обмеження: мінімум 48, максимум 480 сторінок. Знову ж таки, можемо розділити книгу на томи.

В залежності від розміру сторінок у Вашому PDF-файлі, вам будуть запропоновані ті чи інші розміри книги. Наприклад:

- Малий, А5 (145 х 205 мм);
- Середній, В5 (170 х 240 мм).
- Великий, А4 (205 х 290 мм)
- Оригінальний: розмір вашої книги буде таким, як у завантаженому файлі, без масштабування.

Важливо, щоб розмір зображень у книзі буде зменшено чи збільшено пропорційно (відносно ширини та довжини) до розміру книги.

2023-10-10


Поділитись:

 

  1. Прочитайте Рекомендації щодо PDF
  2. Вивантажте власний файл
  3. Оберіть параметри книги
  4. Вкажіть телефон та ПІБ для доставки
  5. Здійсніть оплату
  6. Отримайте замовлення у відділенні
Меню